Mithras

Kwaliteitssysteem geloofd door menig auditor

Mithras is een onmisbaar softwarepakket bij het opzetten of uitbouwen van een kwaliteitssysteem. Het pakket voldoet aan de strenge eisen van normen als de ISO 17025 en ISO 15189 en werd door diverse auditors lovend onthaald. Daar de ISO 17025 norm ook ISO 9001 en ISO 9002 dekt, en nauw aansluit bij onder andere de GCP en GMP vereisten en de BRC, HACCP en ISO 22000 richtlijnen is Mithras software onmiskenbaar hét hulpmiddel bij uitstek om deze normen te behalen.

Certificate Ready

Zelfs wanneer het behalen van een kwaliteits-certificaat niet het doel is, maar wel het opzetten van een kwaliteitssysteem, zorgt het modulaire Mithras pakket er voor dat de vorm alvast zodanig is dat doorgroeien naar certificatie achteraf probleemloos kan gebeuren. Onze kwaliteitsconsulenten waken er over dat het pakket dynamisch alle nationale en internationale ontwikkelingen op gebied van normering blijft volgen.

Mithras groeit modulair mee naarmate het kwaliteitssysteem in de organisatie van de gebruiker verder uitgebouwd wordt. Bitos beschikt over consulenten die het kwaliteitssysteem in uw organisatie graag helpen uitbouwen. Bitos begeleidt uw kwaliteitsproject van A tot Z.

Modulair Systeem

Download

Onze product leafletsNL | FR | EN

Demo?

Uitproberen?Vraag uw demo aan!