Ontdek de wereld van Captos

Je hebt een passie voor precisie en je bent professioneel dagelijks bezig met het opvolgen en registreren van data. Data die je op ieder moment en in één oogopslag moet kunnen aflezen. Die zo gevoelig zijn dat de minste afwijking onmiddellijk gesignaleerd moet worden. Data die je overzichtelijk opgeslagen en verwerkt wil zien in duidelijke rapporten.

Heb je intussen al een paar keer ja geknikt? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met Captos, het multisite sensornetwerk van Bitos dat zorgt voor de automatische en continue opvolging van al jouw gevoelige data.

Geautomatiseerd kwaliteitssysteem

In de huidige wetenschappelijke en economische context, waar jouw klanten – maar ook overheden - hoge standaarden opleggen voor het monitoren, registreren en rapporteren van data, is een geautomatiseerd opvolgingssyteem met traceerbare logfiles en historische overzichten een must.

Captos staat in voor jouw kwaliteitsbewaking. Onze sensoren en software monitoren automatisch al jouw koelkasten, diepvriezers, broedstoven, baden en andere afgesloten omgevingen. En daarnaast verlaagt Captos de werkdruk, zorgt ons sensornetwerk voor meer efficiëntie én is het kostenbesparend.

Verhelderend e-book

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor het opvolgen van fysische grootheden (zoals temperatuur, CO2, druk, relatieve vochtigheid, …) in afgesloten ruimtes die Captos biedt voor jouw laboratorium of productieomgeving? In het e-book ‘Capturing a world of precision’ lichten we met behulp van interessante – en soms ook wel bizarre – weetjes toe hoe Captos jouw kwaliteitsbewaking naar een hoger niveau tilt.

Download jouw gratis e-book

Wat lees je in het e-book?

Wist je dat er in de meer dan tien kilometer diepe Marianentrog vissen leven? En dat deze “Pseudoliparis swirei” leeft onder een permanente druk van 108,6 miljoen pascal? Deze dieren kunnen dus het gewicht van honderden olifanten aan.

Aan de hand van dit – en nog heel wat andere weetjes – leggen we op een speelse manier uit hoe Captos door gebruik te maken van bestaande netwerkbekabeling of wifi-netwerken fysische grootheden meet en capteert. Na het lezen van ons e-book heb je dus inzicht in wat Captos voor jouw labo of productieomgeving kan betekenen. En beschik je meteen over een aantal leuke weetjes om mee uit te pakken bij vrienden of collega’s!